Join our family

Collega's getuigen

Heb je al een goed gevoel bij E.D.&A. als werkgever, maar wil je het nog even concreet weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Niemand kan dit beter verwoorden dan onze werknemers zelf. Laat je dus inspireren door één van deze E.D.&A. collega's.

Serge

Supply Chain Coordinator

Ook op onze aankoopafdeling staat kwaliteit centraal. Steeds nauwgezet, kostenefficiënt en flexibel. Belangrijke items trouwens bij de evaluatie van onze (nieuwe) leveranciers. De interne communicatie met de ontwikkelings-, productie- en verkoopafdeling maakt het plaatje compleet.

"

Philip

Embedded Software Engineer

Binnen E.D.&A. heerst er een huiselijke sfeer. Met mijn vragen kan ik steeds terecht bij de collega’s.

In mijn job ligt de focus op software, maar ik kom dagelijks ook in contact met elektronica. De ideale combinatie als je het mij vraagt! Je krijgt de kans om te leren werken met o.a. UML based ontwerp-tools en Cortex A/M processoren.

"

Vaast

Manufacturing Engineer

Op onze PCBA-productieafdeling is het leuk werken! De combinatie van functies binnen het team maakt het des te boeiender. Eén ding staat hierbij centraal: kwaliteit. Dat zit in ieder van ons. Maakt niet uit of je nu printen herstelt, testprogramma’s aanmaakt of machines bedient.

"

Imelda

FTA Medewerkster

Ik ben iemand die graag actief bezig is. Mooi meegenomen trouwens dat ik gewoon met de fiets kan komen! Voordien had ik nog niet gewerkt met elektronica. Maakt niet uit, zolang je maar nauwgezet en punctueel bent en de wil hebt om bij te leren. De rest volgt vanzelf. Daar zorgen de fijne collega’s wel voor.

"

Brigitte

Customer Support

Het contact met mensen vind ik altijd leuk en dat komt ook terug in mijn job: onthaal van bezoekers, telefonische contacten met klanten en leveranciers enz. Ik kan echt mijn ding kwijt in een ondersteunde rol op de administratieafdeling. E.D.&A. groeit snel. Daardoor zijn we genoodzaakt mee te denken en te evolueren. Samen met de collega’s van andere afdelingen schouders eronder zetten … voldoening verzekerd!

"

Dries

Stagiair

Vorig jaar kreeg ik de kans om een intern software quality assurance project uit te werken. Deze vakantie verbeterde en breidde ik het project nog verder uit. Ook voor mijn bachelorproef rond Android kon ik terecht op de R&D-afdeling. De toffe collega’s helpen je verder en behandelen je ook als volwaardige collega. Kortom: werken bij E.D.&A. is niet alleen leerrijk, maar ook gewoonweg leuk.

 

"

Patrick

R&D Manager

Door een toffe sfeer te creëren, mensen los te laten en tegelijkertijd verantwoordelijkheid te geven bekom je een enthousiaste groep waarvoor geen uitdaging te groot is.

Ik zie het hier elke dag en dat doet me deugd.

 

"

Chico

Junior Embedded Software Engineer

Bij E.D.&A. werk je aan vele leuke tastbare projecten. Tijdens de ontwikkeling kan je het project echt in beweging zien en testen. We werken in een leuk team. Je kan met je vragen altijd wel bij iemand terecht. De stap om als Nederlander in België te gaan werken is ook zeer soepel verlopen en bevalt goed! Ondanks de flinke groei van E.D.&A., heerst er nog steeds een familiale sfeer, wat zeer prettig is.

"

Andy

Operations Manager

Onze operations afdeling; dat is werken aan technologische producten op een informele, maar gestructureerde manier. Een persoonlijke aanpak en training-on-the-job vinden we echt belangrijk. Dat merk je, vanaf dag één. De informele sfeer zet zich ‘s middags verder op het buitenterras of in de gezellige bistro ruimte binnen. 

"

Gert

Managing Director

E.D.&A. blijft groeien en dit al bijna 40 jaar. Elke collega levert hier dagelijks zijn of haar unieke bijdrage. Je staat er bij ons absoluut niet alleen voor. Daar sta ik garant voor, ook de volgende jaren.

"

Dominique

Financial & HR Manager

De groei en de positieve spirit van E.D.&A. merk je ook heel goed op de HR afdeling. We werven jaarlijks veel verschillende profielen aan, allemaal mensen die vooruit willen en hun steentje willen bijdragen aan de groei en het succes van E.D.&A.. Op de momenten dat we de “Factory of the Future Award” of de titel “Best Managed Companies” behaalden, zie je hoe trots we allemaal op ons bedrijf zijn!

"

Stef

Hardware Design Engineer

Werken bij E.D.&A. is heel afwisselend! Ik ben op alle vlakken met elektronica bezig. Heerlijk om betrokken te zijn bij de volledige designcyclus van de besturing. Het gaat van interne offerte, schemadesign, lay-out en designverificatie tot EMC-testen en het uiteindelijk overdragen naar onze eigen productieafdeling.

"

Yana

Stagiaire

Gedurende 4 maanden werkte ik als stageopdracht zelfstandig en projectmatig een HR-project uit binnen E.D.&.A. Heel het team nam mij op als een echte collega, wat elke dag opnieuw een glimlach op mijn gezicht toverde. Een toffe en leerrijke stage bij E.D.&A. gaf mij een extra professionele ervaring. 

"

Stef

Test System Development Engineer

Het grootste deel van mijn job bij Test & Repair bestaat uit het ontwerpen, bouwen en onderhouden van functionele testsystemen om onze elektronische besturingen onder spanning te testen. Zo kunnen we kwaliteit garanderen aan onze klanten. Enerzijds overleggen we met de R&D collega’s om de elektronica, mechanica en software van een testsysteem te maken. Anderzijds houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor onze productiecollega's die de testsystemen gebruiken. Ik vind die combinatie van verschillende vakgebieden heel interessant.

"