Zit elektronica ook in jouw dna?

Solliciteer nu

Operator Bestukking

Onbepaalde duur - Voltijds - vroege/late ploeg

Jouw functie

Ben je op zoek naar een job waarin je zelfstandig kan werken en voldoende afwisseling hebt? Steek je graag je handen uit de mouwen en is het voor jou belangrijk om in een tof team te werken? Als productiemedewerker assembleer je elektronische printen en onderdelen tot één product. De bediening van onze hypermoderne en geautomatiseerde machines gecombineerd met manuele taken (bvb monteren van kleine elektronische componenten met de hand, inpakken van goederen, ...) zorgt hierbij voor voldoende afwisseling. Je doet tevens de nodige controles om de kwaliteit te verifiëren. Indien nodig, voer je ook kleine herstellingen uit. Gecombineerd met licht administratief werk, heb je als productiemedewerker een toffe job met voldoende variatie in een groeiend familiebedrijf ten noorden van Antwerpen.

Jouw profiel

  • Je bent nauwgezet, kwaliteitsbewust en kan zeer fijn en nauwkeurig werk afleveren.
  • Een technische opleiding of ervaring is niet noodzakelijk, wel de bereidheid om bij te leren.
  • Mensen met ervaring op het vlak van bestukken van elektronica en solderen hebben een pluspunt, maar mensen met fijne vingers met gevoel voor kwaliteit en detail kunnen dit zeker aanleren.
  • Beperkte PC ervaring is vereist.
  • Je bent een teamplayer.
  • Je bent bereid in shiften te werken (06.00-14.00 en 14.00-22.00).

We bieden jou

We bieden je een gevarieerde en verantwoordelijke functie binnen onze dynamische productieafdeling waarin een open en collegiale werksfeer van groot belang zijn. Onze ervaren collega's staan je tijdens je interne opleiding met raad en daad bij zodat je stapsgewijs alle nieuwe werkzaamheden leert. In ons nieuw gebouw in Kalmthout, ten noorden van Antwerpen kom je in een aangename en groene werkomgeving. 

Interesse in deze job?

Stuur ons dan snel je CV.

Solliciteer

Terug

Collega's getuigen

Heb je al een goed gevoel bij E.D.&A. als werkgever, maar wil je het nog even concreet weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Niemand kan dit beter verwoorden dan onze werknemers zelf. Laat je dus inspireren door één van deze E.D.&A. collega's.

Andy

Operations Manager

Onze operations afdeling; dat is werken aan technologische producten op een informele, maar gestructureerde manier. Een persoonlijke aanpak en training-on-the-job vinden we echt belangrijk. Dat merk je, vanaf dag één. De informele sfeer zet zich ‘s middags verder op het buitenterras of in de gezellige bistro ruimte binnen. 

"

Vragen of job delen?