Zit elektronica ook in jouw dna?

Solliciteer nu

Test- & Assemblage Medewerk(st)er

Onbepaalde duur - Voltijds

Jouw functie

Ben je op zoek naar een job waarin je zelfstandig kan werken en voldoende afwisseling hebt? Heb je oog voor detail en is het voor jou belangrijk om in een tof team te werken? Dan is een job als Test en Assemblage medewerk(st)er zeker iets voor jou! Je test en assembleert elektronische printen. Je doet de nodige controles om de kwaliteit te verifiëren. Dit gecombineerd met licht administratief werk, zorgt voor een toffe job met voldoende variatie in een groeiend familiebedrijf.

Jouw profiel

  • Je bent nauwgezet, kwaliteitsbewust en kan zeer fijn en nauwkeurig werk afleveren.
  • Een technische opleiding of ervaring is niet noodzakelijk, met gevoel voor kwaliteit en detail kan dit zeker aangeleerd worden.
  • Beperkte PC ervaring is vereist.
  • Je bent een teamplayer.

We bieden jou

We bieden je een gevarieerde en verantwoordelijke functie binnen onze test en assemblage afdeling waarin een open en collegiale werksfeer van groot belang zijn.Onze ervaren collega's staan je tijdens je interne opleiding met raad en daad bij zodat je stapsgewijs alle nieuwe werkzaamheden leert.
Als nieuwe collega kom je terecht in ons nieuwe gebouw in het groene Kalmthout.

Interesse in deze job?

Stuur ons dan snel je CV.

Solliciteer

Terug

Collega's getuigen

Heb je al een goed gevoel bij E.D.&A. als werkgever, maar wil je het nog even concreet weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Niemand kan dit beter verwoorden dan onze werknemers zelf. Laat je dus inspireren door één van deze E.D.&A. collega's.

Andy

Operations Manager

Onze operations afdeling; dat is werken aan technologische producten op een informele, maar gestructureerde manier. Een persoonlijke aanpak en training-on-the-job vinden we echt belangrijk. Dat merk je, vanaf dag één. De informele sfeer zet zich ‘s middags verder op het buitenterras of in de gezellige bistro ruimte binnen. 

"

Vragen of job delen?