Research & Development

Life@R&D

Als R&D engineer werk je bij E.D.&A. mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor de besturing van machines en apparaten. Elk project is anders. Onze hardware en embedded software voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Alle E.D.&A. ontwikkelingen, ook prototypes, worden in-huis uitgebreid getest.

We hebben zelf hypermoderne, geautomatiseerde assemblagelijnen voor de productie van onze custom-made elektronica. Tijdens elke fase in het ontwikkel- en productieproces werken we nauw samen. Voor we beginnen aan een project, zitten de design-, test- en productieafdelingen samen om te kijken hoe de besturing zo efficiënt en kwalitatief mogelijk ontwikkeld (HW en SW), geproduceerd en getest kan worden.

We houden ervan om pro-actief mee te denken over technologische oplossingen voor consumenten- en industriële toepassingen. Vanzelfsprekend hebben we daarbij voortdurend aandacht voor trends en innovaties. Telkens weer vooruitdenken. Wij organiseren regelmatig kennisdelingsmomenten en bijscholingen.

ontwikkeling
Innovatie
ontwikkeling
Kennisdeling
ontwikkeling
Academy
ontwikkeling
Kwaliteit
ontwikkeling
Inhouse productie

2 jobs

Overige jobs