Operations

Life@Operations

Na de ontwikkeling van de elektronische besturing, gaat deze in productie. Daarvoor hebben we onze eigen hypermoderne, geautomatiseerde assemblage- en testlijnen. Alles onder één dak.

De meeste collega’s op onze productieafdeling hadden, toen ze bij E.D.&A. kwamen werken, weinig of geen ervaring met elektronica. Daarom staan ervaren collega’s je tijdens je interne opleiding met raad en daad bij. Stapsgewijs leer je jouw nieuwe werkzaamheden kennen.

De combinatie van de functies binnen ons productieteam maakt het des te boeiender. Of je nu instaat voor de bediening van de productiemachines die de componenten op de print plaatsen of de manuele bestukking voor je rekening neemt. Eén ding hebben we zeker gemeen: onze zin voor kwaliteit. Dat zit in ieder van ons. Zeker ook bij onze collega’s van de test- en eindassemblageafdeling is dit, naast hun oog voor detail, een belangrijke factor.

Onze manufacturing en test engineers staan in voor het programmeren en optimaliseren van de hoogtechnologische productiemachines. Door hun elektronica-expertise blijft deze operations afdeling continu innoveren. Niet voor niets werd onze manier van werken bekroond met de ‘Factory of The Future’ award. Daar zijn we bijzonder trots op.

ontwikkeling
Training on the job
ontwikkeling
Kwaliteit
ontwikkeling
Samenwerking
ontwikkeling
Respect
ontwikkeling
Modern en groen gebouw

6 jobs

Overige jobs