Zit elektronica ook in jouw dna?

Solliciteer nu

Junior Hardware EMC Engineer

Master - Voltijds

Jouw functie

Ben je geboeid door elektronica? Hou je ervan om metingen uit te voeren en normeringen op te volgen? Dan is een job als EMC Engineer je op het lijf geschreven! In samenspraak met onze Hardware Engineers bepaal je het ontwerp en de teststrategie op vlak van EMC. Dit voor al onze elektronische sturingen in overeenstemming met de geldende normeringen. Je bent samen met onze Hardware Engineers verantwoordelijk voor het uitvoeren van de EMC-testplannen op onze elektronische sturingen en maakt indien nodig verbetervoorstellen. In ons nieuwe gebouw, in het groene Kalmthout, sta je mee in voor de werking van ons eigen EMC-lab. Ook het samenwerken met externe labo's voor de planning en uitvoering van product certificatie metingen behoren tot je takenpakket.

Jouw profiel

  • je hebt een master in de elektronica.
  • je bent geboeid door elektronica. Het uitvoeren van metingen en het opvolgen van normeringen is een kolfje naar jouw hand.
  • je bent leergierig en bereid je verder bij te scholen tot Hardware EMC specialist.
  • je bent creatief en denkt oplossingsgericht.

We bieden jou

We bieden je een projectmatige, afwisselende en verantwoorde functie binnen onze dynamische ontwikkelingsafdeling. Je komt terecht in een open en collegiale werksfeer in ons sterk groeiende familiebedrijf. Omdat we voortdurend aandacht hebben voor trends en innovaties krijg je naast onze interne opleiding waar onze ervaren collega's je met raad en daad bijstaan, de kans om je permanent bij te scholen.  

Interesse in deze job?

Stuur ons dan snel je CV.

Solliciteer

Terug

Collega's getuigen

Heb je al een goed gevoel bij E.D.&A. als werkgever, maar wil je het nog even concreet weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Niemand kan dit beter verwoorden dan onze werknemers zelf. Laat je dus inspireren door één van deze E.D.&A. collega's.

Stef

Hardware Design Engineer

Werken bij E.D.&A. is heel afwisselend! Ik ben op alle vlakken met elektronica bezig. Heerlijk om betrokken te zijn bij de volledige designcyclus van de besturing. Het gaat van interne offerte, schemadesign, lay-out en designverificatie tot EMC-testen en het uiteindelijk overdragen naar onze eigen productieafdeling.

"

Vragen of job delen?