Zit elektronica ook in jouw dna?

Solliciteer nu

Stagiair(e)

Stage

Jouw functie

In samenspraak met de stagebegeleider stel je jouw stage-/afstudeeropdracht vast.

Hierdoor doe je op een praktijkgerichte manier kennis en ervaring op wat een toegevoegde waarde betekent voor je opleiding.

Jouw profiel

  • Je volgt een hogere opleiding in bijvoorbeeld een administratieve, logistieke, bedrijfskundige, economische of technische richting (Bachelor of Master niveau). Ook andere opleidingen zijn mogelijk.
  • Je hebt interesse om mee te draaien in een hoogtechnologisch en groeiend bedrijf.
  • Je hebt een zeer nauwkeurige en gedreven werkmethode.
  • Je bent een zelfstandige teamplayer met een pro-actieve en flexibele instelling.
  • Je bent leergierig en wenst op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

We bieden jou

Een open en collegiale werksfeer in een sterk groeiende organisatie in de custom-made elektronica in de regio Noord Antwerpen. Je maakt deel uit van een team van gedreven professionals die je als volwaardige collega de nodige professionele begeleiding zullen geven.

Interesse in deze job?

Stuur ons dan snel je CV.

Solliciteer

Terug

Collega's getuigen

Heb je al een goed gevoel bij E.D.&A. als werkgever, maar wil je het nog even concreet weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Niemand kan dit beter verwoorden dan onze werknemers zelf. Laat je dus inspireren door één van deze E.D.&A. collega's.

Yana

Stagiaire

Gedurende 4 maanden werkte ik als stageopdracht zelfstandig en projectmatig een HR-project uit binnen E.D.&.A. Heel het team nam mij op als een echte collega, wat elke dag opnieuw een glimlach op mijn gezicht toverde. Een toffe en leerrijke stage bij E.D.&A. gaf mij een extra professionele ervaring. 

"

Vragen of job delen?